Press

Nimos pressrum

Håll dig uppdaterad

Kontakt och mer information

Pressmeddelanden

 • Premiär för Nimos nya torkskåpsserie på Fastighetsmässan

  Premiär för Nimos nya torkskåpsserie på Fastighetsmässan

  Nu visar Nimo för första gången upp den nya produktserien D17 på Fastighetsmässan i Malmö 24–25 januari. D17-serien består av en Easy Dryer-modell, och en Sensor Dryer-modell som bland annat är utrustad med ett EKO plus-program som motsvarar energiklass A+++, och ett Turbo-program med marknadens kortaste torktid. – Projektet började med en vision om att […]Läs vidare »
 • Miljötekniken bakom Nimos nya D17-serie

  Miljötekniken bakom Nimos nya D17-serie

  Jan-Åke Östlin, Teknisk chef på Nimo. Nimo presenterar snart det första torkskåpet med både EKO- och Turbo-program. Lägg därtill högre kapacitet och effektivare torkteknik än någonsin –  de nya funktionerna är många när Sveriges största torkskåpstillverkare gör sig redo att släppa en helt ny produktserie under 2018. – Det började med en vision om att […]Läs vidare »
 • ”I Hova utvecklas en helt ny generation energisnåla torkskåp”

  ”I Hova utvecklas en helt ny generation energisnåla torkskåp”

  Timo Taiminen, vd Nimo. Fotograf: Owe Hermansson, Mariestads-Tidningen.  Det började i ett garage i Jönköping för 70 år sedan då Nimo tillverkade rostfria produkter som tvättrännor och tvättlådor. Idag producerar och levererar företaget, som ligger i det natursköna Hova i Västsverige, över 20 000 miljövänliga torkskåp varje år. Samtidigt pågår utvecklingsarbetet med en helt ny […]Läs vidare »
 • Ny miljonorder från Sydkoreanska byggprojekt

  Ny miljonorder från Sydkoreanska byggprojekt

  Skiss av den nya kontors- och bostadsbyggnaden i Pyeongchang, där Nimos torkskåp kommer installeras. Nimo har fått ännu en stororder från Sydkorea. Totalt 1240 torkskåp ska levereras till två olika nybyggnadsprojekt, ett i Ulsan City och ett i Pyeongchang. Torkskåpen kommer levereras till Sydkorea under andra halvan av nästa år. – Vårt koncept med hållbara […]Läs vidare »
 • Nimos nye marknadschef: ”Vi ska växa vidare internationellt”

  Nimos nye marknadschef: ”Vi ska växa vidare internationellt”

  Med över 20 års erfarenhet inom internationell marknadsföring och försäljning tar David Larsson nu klivet in som ny marknadschef för Nimo. Uppdraget är att öka omsättningen genom att utveckla nya kund- och marknadssegment. – Nimo är ett utmärkt exempel på ett välskött svenskt kvalitetsföretag. Det finns mycket kunskap, kompetens och erfarenhet i företaget, det som […]Läs vidare »