Press

Nimos pressrum

Håll dig uppdaterad

Kontakt och mer information

Pressmeddelanden

 • Nimo rekryterar för att växa i Finland

  Nimo rekryterar för att växa i Finland

  Kim Caravitis, Nimos nye säljare i Finland. Med den nyrekryterade säljaren Kim Caravitis i Finland ska Nimo öka både närvaron och marknadsandelen på den finska marknaden. Målsättningen är att övertyga finska folket om torkskåpets alla fördelar. – Inledningsvis ska vi lyfta Nimos mest energieffektiva torkskåpsmodell ECO Dryer 2.0 HP eftersom intresset för miljövänliga vitvaror ökar […]Läs vidare »
 • Full fart i torkskåpsfabriken – Dubblad orderstock för Nimo

  Full fart i torkskåpsfabriken – Dubblad orderstock för Nimo

  David Larsson, marknadschef Nimo Nimos orderstock har fördubblats jämfört med samma period förra året, och företaget räknar med att under 2018 leverera närmare 30 000 torkskåp till återförsäljare i Sverige och internationella kunder. – Vi producerar fler torkskåp än någonsin och ökningen är jämnt fördelad mellan proffs- och konsumentssegmentet. Särskilt positivt är att svenska hushåll i […]Läs vidare »
 • Estland först ut med exklusiv Nimo-distributör

  Estland först ut med exklusiv Nimo-distributör

  David Larsson, marknadschef Nimo. Nimo anlitar Profiseadmete OÜ som exklusiv säljrepresentant och distributör för Nimos varumärke och produkter i Estland. Torkskåpsföretaget intensifierar därmed den internationella närvaron med en ny försäljningsstrategi som utgår från lokal marknadskännedom. – Det finns redan stor kännedom om torkskåp som produkt och vitvara i Estland. Genom lokala distributörer och säljagenter med […]Läs vidare »
 • Rickard Hallberg ny kvalitets- och miljöchef på Nimo

  Rickard Hallberg ny kvalitets- och miljöchef på Nimo

  Som marknadsledande torkskåpstillverkare är kvalitet Nimos högsta prioritet. Detsamma gäller för Rickard Hallberg som med 20 års erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete tar steget från Kinnarps AB till Nimo för att vidareutveckla interna och externa kvalitetsprocesser. – Nimo är branschledande och företaget har stor potential att fortsätta utvecklas och växa. Jag ser fram emot att bidra […]Läs vidare »
 • Premiär för Nimos nya torkskåpsserie på Fastighetsmässan

  Premiär för Nimos nya torkskåpsserie på Fastighetsmässan

  Nu visar Nimo för första gången upp den nya produktserien D17 på Fastighetsmässan i Malmö 24–25 januari. D17-serien består av en Easy Dryer-modell, och en Sensor Dryer-modell som bland annat är utrustad med ett EKO plus-program som motsvarar energiklass A+++, och ett Turbo-program med marknadens kortaste torktid. – Projektet började med en vision om att […]Läs vidare »