Press

Nimos pressrum

Håll dig uppdaterad

Kontakt och mer information

Pressmeddelanden

 • Rickard Hallberg ny kvalitets- och miljöchef på Nimo

  Rickard Hallberg ny kvalitets- och miljöchef på Nimo

  Som marknadsledande torkskåpstillverkare är kvalitet Nimos högsta prioritet. Detsamma gäller för Rickard Hallberg som med 20 års erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete tar steget från Kinnarps AB till Nimo för att vidareutveckla interna och externa kvalitetsprocesser. – Nimo är branschledande och företaget har stor potential att fortsätta utvecklas och växa. Jag ser fram emot att bidra […]Läs vidare »
 • Premiär för Nimos nya torkskåpsserie på Fastighetsmässan

  Premiär för Nimos nya torkskåpsserie på Fastighetsmässan

  Nu visar Nimo för första gången upp den nya produktserien D17 på Fastighetsmässan i Malmö 24–25 januari. D17-serien består av en Easy Dryer-modell, och en Sensor Dryer-modell som bland annat är utrustad med ett EKO plus-program som motsvarar energiklass A+++, och ett Turbo-program med marknadens kortaste torktid. – Projektet började med en vision om att […]Läs vidare »
 • Miljötekniken bakom Nimos nya D17-serie

  Miljötekniken bakom Nimos nya D17-serie

  Jan-Åke Östlin, Teknisk chef på Nimo. Nimo presenterar snart det första torkskåpet med både EKO- och Turbo-program. Lägg därtill högre kapacitet och effektivare torkteknik än någonsin –  de nya funktionerna är många när Sveriges största torkskåpstillverkare gör sig redo att släppa en helt ny produktserie under 2018. – Det började med en vision om att […]Läs vidare »
 • ”I Hova utvecklas en helt ny generation energisnåla torkskåp”

  ”I Hova utvecklas en helt ny generation energisnåla torkskåp”

  Timo Taiminen, vd Nimo. Fotograf: Owe Hermansson, Mariestads-Tidningen.  Det började i ett garage i Jönköping för 70 år sedan då Nimo tillverkade rostfria produkter som tvättrännor och tvättlådor. Idag producerar och levererar företaget, som ligger i det natursköna Hova i Västsverige, över 20 000 miljövänliga torkskåp varje år. Samtidigt pågår utvecklingsarbetet med en helt ny […]Läs vidare »
 • Ny miljonorder från Sydkoreanska byggprojekt

  Ny miljonorder från Sydkoreanska byggprojekt

  Skiss av den nya kontors- och bostadsbyggnaden i Pyeongchang, där Nimos torkskåp kommer installeras. Nimo har fått ännu en stororder från Sydkorea. Totalt 1240 torkskåp ska levereras till två olika nybyggnadsprojekt, ett i Ulsan City och ett i Pyeongchang. Torkskåpen kommer levereras till Sydkorea under andra halvan av nästa år. – Vårt koncept med hållbara […]Läs vidare »