fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.   Hur har du upplevt din period på Nimo? – Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men […]

Läs vidare

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Nimo nominerat till Industripriset Skaraborg 2020

Nimo kan bli bäst i Skaraborg. I december delas nämligen Industripriset Skaraborg ut till “tillverkande företag i Skaraborg som är en förebild i drivandet och utvecklingen av sin verksamhet”.

Bakom utnämningen står branschföretaget IDC, ägt av 160 lokala tillverkningsföretag, som verkar för att stötta och öka konkurrenskraften för tillverkande industriföretag i Skaraborg.

Priset delas ut 3 december där vinnaren främst utses efter de tre hållbarhetsaspekterna – ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

Tidigare års vinnare

2019 AB Kinnex Mekaniska, Götene
2018 Skandia Elevator, Vara
2017 OFFECCT, Tibro
2016  Furhoffs Rostfria AB,Skövde
2015  Mann Teknik, Mariestad
2014  Skövdevillan AB
2013  SMK AB i Skövde

Läs mer om Industripriset Skaraborg.