fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.   Hur har du upplevt din period på Nimo? – Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men […]

Läs vidare

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Nimo ny partner till Degerfors IF

Allsvenska nykomlingen Degerfors IF har fått ett nytt tillskott. Nu står det nämligen klart att torkskåpstillverkaren Nimo under säsongen 2021 går in som ny samarbetspartner till den anrika fotbollsföreningen.

– Degerfors IF har alltid haft stark närvaro i Hova tack vare sin geografiska närhet i kombination med representation genom lokala Hovaspelare vilket gör det här till ett otroligt kul partnerskap, säger Karin Kruse, vd för Nimo.

Inom knappt en månad drar den allsvenska herrfotbollen i gång. För första gången sedan 1997 kommer värmländska Degerfors IF att göra upp om titeln om Sveriges bästa. Dessutom fortsätter damerna att kämpa om ytterligare avancemang i seriesystemet. Under året kommer båda lagen nu även få utökad support då Nimo valt att gå in som ny samarbetspartner till den värmländska fotbollsföreningen.

– Som skaraborgare har Degerfors IF betytt och betyder mycket för de idrottsintresserade i området vilket gör det extra kul att få vara med som partner. Bland det anställda på Nimo är det många som har relation till föreningen där alla nu hoppas på nya framgångar, säger Karin Kruse, vd för Nimo.

Samarbetet sträcker sig över 2021 som innebär att Nimo kommer stötta både herrarna och damernas verksamhet.

Leif Olsson är försäljningschef för Degerfors IF.

– Vi välkomnar Nimo som ny partner och är glada över det engagemang företaget har visat för oss. Hova och Degerfors har alltid gått bra ihop både i dag där Hovafostrade spelare som Johan Bertilsson och Sebastian Ohlsson utgör en viktig del av truppen och även historiskt där en av klubbens kanske bästa genom tiderna Andreas Andersson är bördig från orten.

Degerfors IF:

Grundad: 1907

Hemmaplan: Stora Valla.

Spelare från Hova i dagens Degersfors IF. Johan ”Hovas Messi” Bertilsson och Sebastian Ohlsson.

Aktuell: Åter i herrallsvenskan efter 24 års uppehåll, nykomling Division 2 damer samt ny partner med torkskåpstillverkaren Nimo.