fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.   Hur har du upplevt din period på Nimo? – Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men […]

Läs vidare

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Välkommen Josefine Nordström — ny ekonomiansvarig på Nimo

Antalet nyförvärv fortsätter att växa. Nu förstärks Nimos organisation ytterligare via Josefine Nordström som axlar positionen som ekonomiansvarig.

Vad innebär rollen som ekonomiansvarig?
— Det innebär att man sitter med det dagliga arbetet kring ekonomi, allt från att tolka leverantörsfakturor till att sköta betalningar och bokföring. Månadsvis gör man avstämningar och deklarerar moms. På årsbasis görs bokslutsarbete.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Nimo?
— Jag var ute efter nya utmaningar och Nimo känns som ett stabilt företag att arbeta på och utveckla sig inom. Sen hoppas jag så klart att jag kan komma in med nya ideér och föra Nimo ännu mer in i den digitala framtiden. En rolig resa helt enkelt.

Vad har du för bakgrund?
— Jag har jobbat på redovisningsbyrå i några år dit jag kom direkt från skolan.

Hur har din första tid på Nimo varit?
— Det känns jättebra med alla kollegor, även om jag inte har lärt mig alla namn ännu. Mest sitter jag och lär mig arbetsgång och system just nu. Lite korvstoppning blir det men så är det ju alltid när man är ny på jobbet. De känns i alla fall toppen att vara här!