fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Nimos effektiviserar produktionen – ny laserskärarmaskin och hanterare installerad

Nimo miljoninvesterar i produktionen. Under hösten har företaget installerat en specialbeställd laserskärarmaskin, hanteringsmaskin samt helt ny programvara vilket innebär både ökad effektivitet samtidigt som fabriken har kunnat lägga tekniska grunden för framtiden. – Det här är en viktig del i vår ambition om att bygga en mer effektiv och automatiserad fabrik, säger Jonas Zachrisson produktionschef […]

Läs vidare

Välkommen Josefine Nordström — ny ekonomiansvarig på Nimo

Antalet nyförvärv fortsätter att växa. Nu förstärks Nimos organisation ytterligare via Josefine Nordström som axlar positionen som ekonomiansvarig.

Vad innebär rollen som ekonomiansvarig?
— Det innebär att man sitter med det dagliga arbetet kring ekonomi, allt från att tolka leverantörsfakturor till att sköta betalningar och bokföring. Månadsvis gör man avstämningar och deklarerar moms. På årsbasis görs bokslutsarbete.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Nimo?
— Jag var ute efter nya utmaningar och Nimo känns som ett stabilt företag att arbeta på och utveckla sig inom. Sen hoppas jag så klart att jag kan komma in med nya ideér och föra Nimo ännu mer in i den digitala framtiden. En rolig resa helt enkelt.

Vad har du för bakgrund?
— Jag har jobbat på redovisningsbyrå i några år dit jag kom direkt från skolan.

Hur har din första tid på Nimo varit?
— Det känns jättebra med alla kollegor, även om jag inte har lärt mig alla namn ännu. Mest sitter jag och lär mig arbetsgång och system just nu. Lite korvstoppning blir det men så är det ju alltid när man är ny på jobbet. De känns i alla fall toppen att vara här!