fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Oups! Här gick det visst fel…

En olycka kan komma plötsligt, och en röd strumpa kan skapa kaos. Här är några vanliga och ovanliga tvättmissar som svenska folket har delat med sig av, och som vi alla kan känna igen oss i.   Krympta kläder ”Ull tål inte värme särskilt bra och ska varken tvättas eller torkas varmt. Det vet kanske […]

Läs vidare

Klädernas livscykel

Varje klädesplagg gör ett avtryck på miljön och klimatet, från framtagning och tillverkning till distribution och användning. Stora miljövinster kan göras genom att förlänga klädernas livslängd.

Läs vidare

Tips: Så här kan tvättpelaren också konstrueras

För mycket plats, otympligt och omöjlig att få in i lägenheten. Myterna gällande torkskåpets otillgänglighet är flera. Sanningen är dock en annan.

 

Argumentationen är bekant. En torktumlare är, till skillnad från torkskåpet, mindre, händigare och går dessutom att placera ovanpå en tvättmaskin.

Men det finns alternativ för hur du konstruerar den så kallade tvättpelaren. Svaret kallas ETS 1500 och kan med sina 1435 höjdmillimeter inredas i tvättstugor i samtliga storlekar utan att offra funktionalitet.

Trots sin ringa storlek har ETS 1500-skåpen en hängkapacitet på hela 16 meter och klarar av cirka 4 kg textiler i volym. Och tillsammans med Nimos sensor-teknologi,tidsstyrda fläkt och neddragbara hängarsystem säkerställs dessutom full kontroll över torkprocessen.

Och precis som med alla våra produkter är ETS 1500 producerad för en längre livslängd och minsta möjliga energiförbrukning för bästa möjliga hållbara torkning.

Genom våra ETS 1500-torkskåp, bidrar du inte bara till en mer hållbar framtid, utan ges även möjligheten att, på ett platseffektivt sätt omformulera innebörden av “tvättpelare”.

Fakta: ETS 1500

Färger: Vit och titan
Mått: 1435x595x610mm
Vikt: 60 kg
Kapacitet: Hänglängd 16 meter, volym ca 4 kg
Automatisk avstängning

 

Läs mer om ETS 1500