fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.   Hur har du upplevt din period på Nimo? – Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men […]

Läs vidare

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Tips: Så här kan tvättpelaren också konstrueras

För mycket plats, otympligt och omöjlig att få in i lägenheten. Myterna gällande torkskåpets otillgänglighet är flera. Sanningen är dock en annan.

 

Argumentationen är bekant. En torktumlare är, till skillnad från torkskåpet, mindre, händigare och går dessutom att placera ovanpå en tvättmaskin.

Men det finns alternativ för hur du konstruerar den så kallade tvättpelaren. Svaret kallas ETS 1500 och kan med sina 1435 höjdmillimeter inredas i tvättstugor i samtliga storlekar utan att offra funktionalitet.

Trots sin ringa storlek har ETS 1500-skåpen en hängkapacitet på hela 16 meter och klarar av cirka 4 kg textiler i volym. Och tillsammans med Nimos sensor-teknologi,tidsstyrda fläkt och neddragbara hängarsystem säkerställs dessutom full kontroll över torkprocessen.

Och precis som med alla våra produkter är ETS 1500 producerad för en längre livslängd och minsta möjliga energiförbrukning för bästa möjliga hållbara torkning.

Genom våra ETS 1500-torkskåp, bidrar du inte bara till en mer hållbar framtid, utan ges även möjligheten att, på ett platseffektivt sätt omformulera innebörden av “tvättpelare”.

Fakta: ETS 1500

Färger: Vit och titan
Mått: 1435x595x610mm
Vikt: 60 kg
Kapacitet: Hänglängd 16 meter, volym ca 4 kg
Automatisk avstängning

 

Läs mer om ETS 1500