fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Tips: Svarta vitvaror – därför behöver inte badrummet inredas i vitt

Ljust och fräscht. Devisen är bekant och ständigt återkommande. Samtidigt behöver inte all inredning gå i vitt, vitt och vitt.

På Nimo välkomnar vi variation. För alla som vågar sig utanför ramarna finns därför flera alternativ till det klassiskt vita.

Torka titant:

ECO Dryer 2.0 HP är marknadens överlägset effektivaste, tystaste och energisnålaste torkskåp. Och dessutom ovanligt snyggt! Tre rader uppfällbara och utdragbara hängare, plus dubbla vanthängare på dörrens insida.

I våra nya torkskåp använder vi värmepumpteknik för att uppnå ännu effektivare och skonsammare torkning med ytterligare reducerad energiförbrukning – och ännu lägre ljudnivå. Och du sparar upp till 65 procent energi jämfört med ett vanligt manuellt torkskåp.

Stryk svart:

Genom Nimos IronMaid fäller du ut strykbrädan och vrider den som du vill och kommer åt från alla håll. Höjden är förstås ställbar och då den inbyggda timern stänger av strömmen efter en halvtimma behöver du inte fundera på några utdragna kontakter. I skåpet har strykjärnet sin självklara plats tillsammans med vad du än önskar.

 

 

Tvättbänkarnas tvättbänk i lyxig svart högglanslack:

Tvättbänkarnas tvättbänk, med mittplacerad stor tvättho och dubbla avställningsytor. I bänken finns sex trådbackar och låsbart tvättmedelsutrymme samt i dörrarna finns dubbla förvaringsfack, har inbyggda dörrdämpare och dolda gångjärn. Helintegrerad sockel. Komplett avloppssats ingår och bänken har ställbara fötter.

 

Läs mer om våra svarta och vita vitvaror