fbpx
Jobba hos oss

Redo för nya utmaningar?

Välkommen till Nimo

Undermeny

Nimo i Hova förser marknaden med högkvalitativa och innovativa produkter för klädvårdsrummet. Nimo är en lönsam och trygg partner för utveckling och tillverkning av produkter i rostfri plåt, i små till medelstora serier. Nimo utvecklas ständigt mot att bli ett ännu mer modernt och innovativt företag. Därigenom skapas trygghet för kunder, anställda och ägare.

Lediga tjänster

Produktionschef till Nimo AB
Vi söker nu en produktionschef till vår anläggning med huvudkontor och fabrik i Hova. Söker du en roll där du får möjlighet att leda en produktion där alla steg från inköp till leverans ingår? Är du en prestigelös och driven person som har erfarenhet av ledande befattning inom industriell produktion? Då kan detta vara rollen för dig!
Läs mer och ansök på nexerrecruit.se

Underhållstekniker till Nimo i Hova
Vi söker dig som har en bred teknisk erfarenhet och är en kreativ problemlösare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en automatiserad tillverkningsindustri och har du dessutom vana av produktion inom plåt så är det ett extra plus.
Läs mer och ansök på Uniflex.se

Konstruktör till Nimo i Hova
Självklart gillar du att ta dig an tekniska utmaningar i ett högt tempo med kunden i fokus och du bör ha god vana av att omsätta idé till lösningar. I arbetet ingår att aktivt delta och/eller driva produktutvecklingsprojekt samt produktvårdsärenden i syfte att hela tiden förbättra kvalitet och prestanda.
Läs mer och ansök på Uniflex.se

Andra kompetenser eftersökes

Läs mer om olika tjänster och hur du ansöker

 

Medarbetare

Läs mer om våra medarbetare

Kontakta oss för mer information

Karin Kruse
VD
+46 (0)506 488 00
+46 (0)70 323 17 43