fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Bromma klimatinvesterar

Bromma stadsförvaltning har vänt sig till Nimo och Electrolux Home för att byta ut gamla torkskåp mot Nimos värmepumpsdrivna modell Eco Dryer 2.0 HP i sina skolor och förskolor. Detta som en del i en klimatinvestering.

– Vi har hittills levererat 57 energisnåla torkskåp till Bromma, häromdagen fick vi en uppföljningsorder på ytterligare 35 torkskåp för leverans i mitten av maj. Nästa steg är att Anders Isaksson från Electrolux inventerar övriga skolor i närområdet och räknar på vilken besparingspotential som finns att hämta, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Energimyndigheten har tidigare konstaterat att svenska skolor årligen kan spara 29 miljoner kronor på att byta ut sina gamla torkskåp mot nya modeller med värmepumpsteknik.

– Den här typen av miljöinvesteringar blir allt vanligare bland Sveriges kommuner eftersom ett nytt torkskåp med värmepumpsteknik betalar sig på bara några få år. Tekniken gör att energiförbrukningen kan minskas med 65 procent och med tanke på att skolor och förskolor dagligen använder sina torkskåp så gör det stor skillnad i energiåtgången, säger Maria Falk Johnsson.