fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.   Hur har du upplevt din period på Nimo? – Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men […]

Läs vidare

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.

 

Hur har du upplevt din period på Nimo?

– Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men samtidigt har jag haft daglig kontakt med kollegor, fått sitta med i möten via teams och ändå kunnat utföra flera olika uppgifter. Eftersom alla dessutom har varit så himla härliga och tillmötesgående har jag, trots allt, känt mig som en del av organisationen. Även om Nimo i sig är relativt stort finns det en slags familjär och välkomnade atmosfär vilket innebär att jag som ny snabbt kände mig inkluderad.

 

Hur har du kunnat koppla din utbildning till uppgifter?

– Mina Studier har haft strategisk inriktning vilket i kombination med mitt intresse av hållbarhet samt Nimos uttalade strategi och utpräglade profil med fokus på klädvård och just hållbarhet inneburit att jag har kunnat applicera en hel del. Jag har fått undersöka leverantörer, producera hållbarhetsstrategier, ta fram rutiner för kriskommunikation och uppförandekoder – code of conduct. Eftersom jag fått så pass mycket förtroende jag har jag verkligen fått lära mig på saker på djupet.

 

Vad har du planerat efter tiden här på Nimo?

– Jag har precis påbörjat ett arbete i Sotenäs kommun som projektkoordinator med fokus på hållbarhet. Mycket av det jag har lärt mig inom hållbarhet kommer jag kunna omsätta även här. Nimo har verkligen varit en perfekt praktikplats och jag rekommenderar alla som vill ha en omväxlande och lärorik period att söka dit.

 

Elin Hallberg

Ålder: 27.

Bor: Smögen.

Utbildning: Strategisk marknadskommunikation Jönköpings Universitet.

 

Skulle du också vara intresserad av praktik på Nimo?

Kontakta Maria Falk Johnsson – berätta om dig själv, din utbildning och vilka eventuella förväntningar du skulle ha på en praktikperiod.