fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.   Hur har du upplevt din period på Nimo? – Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men […]

Läs vidare

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Nimo på Nordbygg

Nimo fortsätter sin mäss-turné genom Sverige – näst på tur står Nordbygg som går av stapeln 5-8 april på Stockholmsmässan. Nordbygg är en av samhällsbyggnadssektorns största mötesplatser där aktörer från bygg- VVS och fastighetsbranschen visar upp och diskuterar nya lösningar inom fastighet- och byggbranschen.

– Våra energisnåla och miljövänliga produkter passar väldigt bra på Nordbygg eftersom det finns ett tydligt fokus på nya energibesparingsåtgärder för fastighetsägare och byggbolag. Vi ställer ut vårt PRO-sortiment som är anpassat efter både små och stora tvättstugor, bestående av våra senaste torkskåp med värmepumpsteknik, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Nordbygg
5-8 april, Stockholmsmässan
Tisdag, onsdag och fredag 09:00-17:00, Torsdag 09:00-18:00

Ni hittar Nimo i monter C06:11