fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Vd Karin Kruses första år: Vi står rustade för 2021

Planen var satt. Då kom pandemin. Under sitt inledande år som vd för världens största torkskåpstillverkare har Karins Kruse fått navigera i oförutsägbara globala tider och samtidigt tvingats anpassa sig efter en lugnare lokal mentalitet. Nu ser Nimos vd fram emot ett 2021 med expansioner, digitaliseringar och en fortsatt arbete för en hållbar textilhantering.

Läs vidare

Nimo på Nordbygg

Nimo fortsätter sin mäss-turné genom Sverige – näst på tur står Nordbygg som går av stapeln 5-8 april på Stockholmsmässan. Nordbygg är en av samhällsbyggnadssektorns största mötesplatser där aktörer från bygg- VVS och fastighetsbranschen visar upp och diskuterar nya lösningar inom fastighet- och byggbranschen.

– Våra energisnåla och miljövänliga produkter passar väldigt bra på Nordbygg eftersom det finns ett tydligt fokus på nya energibesparingsåtgärder för fastighetsägare och byggbolag. Vi ställer ut vårt PRO-sortiment som är anpassat efter både små och stora tvättstugor, bestående av våra senaste torkskåp med värmepumpsteknik, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Nordbygg
5-8 april, Stockholmsmässan
Tisdag, onsdag och fredag 09:00-17:00, Torsdag 09:00-18:00

Ni hittar Nimo i monter C06:11