fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Nimos effektiviserar produktionen – ny laserskärarmaskin och hanterare installerad

Nimo miljoninvesterar i produktionen. Under hösten har företaget installerat en specialbeställd laserskärarmaskin, hanteringsmaskin samt helt ny programvara vilket innebär både ökad effektivitet samtidigt som fabriken har kunnat lägga tekniska grunden för framtiden. – Det här är en viktig del i vår ambition om att bygga en mer effektiv och automatiserad fabrik, säger Jonas Zachrisson produktionschef […]

Läs vidare

Nimo på ny mässturné

Under slutet av maj tar Nimo med sitt PRO-sortiment till inte mindre än fyra fastighetsmässor runt om i Sverige. Mässorna arrangeras av Dahl i Haninge, Karlstad, Helsingborg och Växjö.

– Detta är bra forum för oss att stärka relationen med Dahls kunder och visa upp våra proffsprodukter för lokala fastighetsägare, kommuner och förvaltare, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Över trehundra potentiella kunder närvarade vid mässan i Haninge förra veckan, och Maria hoppas på en lika bra uppslutning i Karlstad, Helsingborg och Växjö.

– Det finns ett stort intresse för våra energisnåla torkskåp bland både offentliga och privata fastighetsägare. Det märks inte minst av att vi blir inbjudna till de här mässorna.