fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Vd Karin Kruses första år: Vi står rustade för 2021

Planen var satt. Då kom pandemin. Under sitt inledande år som vd för världens största torkskåpstillverkare har Karins Kruse fått navigera i oförutsägbara globala tider och samtidigt tvingats anpassa sig efter en lugnare lokal mentalitet. Nu ser Nimos vd fram emot ett 2021 med expansioner, digitaliseringar och en fortsatt arbete för en hållbar textilhantering.

Läs vidare

Nimo på ny mässturné

Under slutet av maj tar Nimo med sitt PRO-sortiment till inte mindre än fyra fastighetsmässor runt om i Sverige. Mässorna arrangeras av Dahl i Haninge, Karlstad, Helsingborg och Växjö.

– Detta är bra forum för oss att stärka relationen med Dahls kunder och visa upp våra proffsprodukter för lokala fastighetsägare, kommuner och förvaltare, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Över trehundra potentiella kunder närvarade vid mässan i Haninge förra veckan, och Maria hoppas på en lika bra uppslutning i Karlstad, Helsingborg och Växjö.

– Det finns ett stort intresse för våra energisnåla torkskåp bland både offentliga och privata fastighetsägare. Det märks inte minst av att vi blir inbjudna till de här mässorna.