fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Vd Karin Kruses första år: Vi står rustade för 2021

Planen var satt. Då kom pandemin. Under sitt inledande år som vd för världens största torkskåpstillverkare har Karins Kruse fått navigera i oförutsägbara globala tider och samtidigt tvingats anpassa sig efter en lugnare lokal mentalitet. Nu ser Nimos vd fram emot ett 2021 med expansioner, digitaliseringar och en fortsatt arbete för en hållbar textilhantering.

Läs vidare

Nu får Elons säljare veta allt om torkskåp

Tillsammans med Nimos samarbetspartner Cylinda utbildas nu Elons säljarkår i Göteborg i hur den nya generationen energibesparande torkskåp fungerar. Överst på agendan står de värmepumpsdrivna sensorskåpen från Nimo och vilka ekonomiska och miljömässiga fördelar som finns med att byta ut äldre torkskåp mot nya.

– Målsättningen är att ge Elons medarbetare mer kunskap om torkskåp överlag och i synnerhet om våra nya värmepumpsdrivna torkskåp. Vi vill att fler ska uppmärksamma torkskåpets många egenskaper såsom låg energiförbrukning och litet slitage på kläder. Vad många inte vet är att investeringen oftast kan räknas hem inom bara några få år, säger Andreas Bjelkholm, marknadsdirektör på Nimo.