fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Nimos effektiviserar produktionen – ny laserskärarmaskin och hanterare installerad

Nimo miljoninvesterar i produktionen. Under hösten har företaget installerat en specialbeställd laserskärarmaskin, hanteringsmaskin samt helt ny programvara vilket innebär både ökad effektivitet samtidigt som fabriken har kunnat lägga tekniska grunden för framtiden. – Det här är en viktig del i vår ambition om att bygga en mer effektiv och automatiserad fabrik, säger Jonas Zachrisson produktionschef […]

Läs vidare

Nu får Elons säljare veta allt om torkskåp

Tillsammans med Nimos samarbetspartner Cylinda utbildas nu Elons säljarkår i Göteborg i hur den nya generationen energibesparande torkskåp fungerar. Överst på agendan står de värmepumpsdrivna sensorskåpen från Nimo och vilka ekonomiska och miljömässiga fördelar som finns med att byta ut äldre torkskåp mot nya.

– Målsättningen är att ge Elons medarbetare mer kunskap om torkskåp överlag och i synnerhet om våra nya värmepumpsdrivna torkskåp. Vi vill att fler ska uppmärksamma torkskåpets många egenskaper såsom låg energiförbrukning och litet slitage på kläder. Vad många inte vet är att investeringen oftast kan räknas hem inom bara några få år, säger Andreas Bjelkholm, marknadsdirektör på Nimo.