fbpx
Medarbetare
Undermeny

Medarbetare

Här på Nimo i Hova arbetar omkring 100 personer varje dag med allt från konstruktion och produktion till administration och försäljning. Här får du träffa några av våra senaste medarbetare.

Karin Kruse
VD
Patrik Storm
Global Product and After Market Manager

Michael Ahlgren
Eftermarknad och Serviceansvarig

Ulrika Johansson
Inköpschef

Jimmy Karlsson
Innesäljare

Josefine Nordström
Ekonomiansvarig

Hans Johnsson
Affärsarkitekt

Christina Friman
Innesäljare

Jan-Åke Östlin
Teknisk Chef
Hans Jensen
Key Account Manager. Hans har 15 års erfarenhet av affärsutveckling och företagsförsäljning. Tidigare var han verksam inom logistik och transport hos Schenker. Hos Nimo kommer Hans arbeta på sälj- och marknadsavdelningen.

Jonas Zachrisson
Manager Supply Chain & Operations. Jonas är Civilingenjör i maskinteknik och har en yrkesbakgrund som mekanikkonstruktör, projektledare och konstruktionschef. Sedan 2011 har Jonas arbetat som konsult i eget bolag inom flera olika branscher där hans sista uppdrag var här på Nimo.
Johanna i repan nwebbJohanna Wallentin
Började på Nimo: 2014-06-02
Arbetar som: Receptionist och ekonomiassistent
Jag är nyinflyttad från Göteborg till Mariestad och har arbetat som receptionist och ekonomiassistent i åtta år innan jag började på Nimo. I mitt arbete pratar jag med de som ringer hit eller besöker oss, dessutom tar jag hand om alla inkommande fakturor. Det är lätt att trivas här på Nimo, det är ett stabilt företag med bra värderingar. Flera anställd har arbetat här i många år, det känns att det är ett tryggt företag.
Maria Falk Jonsson
Började på Nimo: 2013-05-15
Arbetar som: Key Account Manager/Teamleader
Har arbetat som säljare i hela mitt liv, senast var jag bilförsäljare. Men jag vill prova på något nytt och kanske inte sälja till slutkonsument. Här får jag arbeta på ett annat sätt, vi planerar vår försäljning, bokar möten och reser till våra kunder. Det är alltid lika kul att besöka kunderna. Jag reser ungefär varannan vecka och arbetar på kontoret med planering och uppföljning den övriga tiden. Det är en fin gemenskap här på Nimo och jag trivs med våra trevliga kunder.
maria_qMaria Quick
Började på Nimo: 2012-08-20
Arbetar som: Konstruktör
För mig är det otroligt lyxigt att få jobba på hemmaplan, jag bor nämligen här i Hova. Mitt förra jobb var i Laxå där jag arbetade i 16 år, men det var dags att prova något nytt och en jättebra möjlighet att kunna jobba närmare hemmet så därför sökte jag mig hit. Jag blev väldigt bra bemött och trivs fortfarande jättebra här på Nimo. Det är nya, roliga utmaningar på jobbet varje dag vilket är kul.
Rickard Hallberg
Började på Nimo: 2018-03-06
Arbetar som: Kvalitets- och miljöchef
Rickard har 20 års erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete och var tidigare verksam hos Kinnarps AB.  Hos Nimo kommer Rickard arbeta med att leda samt utveckla både interna och externa verksamhetssystem och processer.