fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Vd Karin Kruses första år: Vi står rustade för 2021

Planen var satt. Då kom pandemin. Under sitt inledande år som vd för världens största torkskåpstillverkare har Karins Kruse fått navigera i oförutsägbara globala tider och samtidigt tvingats anpassa sig efter en lugnare lokal mentalitet. Nu ser Nimos vd fram emot ett 2021 med expansioner, digitaliseringar och en fortsatt arbete för en hållbar textilhantering.

Läs vidare

Nimo på Fastighetsmässan Syd

Nimo finns som utställare på  Fastighetsmässan Syd i Malmö 10-11 februari, där vi kommer visa upp vårt nya Proffs-sortiment till samfällighetstvättstugor. Mässan är norra Europas största mötesplats för fastighetsbranschen och beslutsfattare från både näringslivet och den offentliga sektorn.

– Vi kommer att visa våra nya 120cm stora torkskåp som ingår i vårt nya PRO-sortiment som finns med både värmepumps- och frånluftsteknik. Vår PRO-serie består av energisnåla torkskåp som riktar sig till både små och stora tvättstugor. Mässan är ett bra forum för oss att träffa fastighetsägare och bostadsbolag och presentera våra torkskåp som drar mindre än hälften så mycket energi som traditionella torkskåp, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Fastighetsmässan Syd går av stapeln 10-11 februari på Malmömässan