fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Nimos effektiviserar produktionen – ny laserskärarmaskin och hanterare installerad

Nimo miljoninvesterar i produktionen. Under hösten har företaget installerat en specialbeställd laserskärarmaskin, hanteringsmaskin samt helt ny programvara vilket innebär både ökad effektivitet samtidigt som fabriken har kunnat lägga tekniska grunden för framtiden. – Det här är en viktig del i vår ambition om att bygga en mer effektiv och automatiserad fabrik, säger Jonas Zachrisson produktionschef […]

Läs vidare

Nimo på Fastighetsmässan Syd

Nimo finns som utställare på  Fastighetsmässan Syd i Malmö 10-11 februari, där vi kommer visa upp vårt nya Proffs-sortiment till samfällighetstvättstugor. Mässan är norra Europas största mötesplats för fastighetsbranschen och beslutsfattare från både näringslivet och den offentliga sektorn.

– Vi kommer att visa våra nya 120cm stora torkskåp som ingår i vårt nya PRO-sortiment som finns med både värmepumps- och frånluftsteknik. Vår PRO-serie består av energisnåla torkskåp som riktar sig till både små och stora tvättstugor. Mässan är ett bra forum för oss att träffa fastighetsägare och bostadsbolag och presentera våra torkskåp som drar mindre än hälften så mycket energi som traditionella torkskåp, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Fastighetsmässan Syd går av stapeln 10-11 februari på Malmömässan