fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Nimo på Vasaloppsmässan

Nimo åker till Mora och Vasaloppsmässan 24 februari – 6 mars, för att visa upp sina populära och energisnåla torkskåp. Mässan ligger i direkt anslutning till Vasaloppets klassiska målgång och beräknas locka 250 000 besökare under veckan.

– Vi kommer visa upp Nimos energisnåla torkskåp som är tillverkade för slutkonsument och passar alla aktiva människor och familjer. Samtliga våra skåp ligger i framkant på marknaden när det gäller att torka ekonomiskt och snabbt. Torkskåpen är redan storsäljare hos svenska kommuner och skolor på grund av de stora energibesparingar de medför, säger Maria Falk Johnsson, företagssäljare på Nimo.

Vasaloppsmässan är en given mötesplats för både deltagare och publik under veckan. I år kommer över 50 utställare finnas på plats.

– Det ska bli otroligt roligt att vara på plats under denna folkfest. Förutom att visa våra produkter kommer vi också att vara generösa med tips och råd i hur man torkar så energisnålt som möjligt. Vi ser fram emot en riktigt rolig vecka och en givande mässa, säger Maria Falk Johnsson.

Vasaloppsmässan är öppen under hela Vasaloppsmässan 24 februari – 6 mars. Läs här för mer information