fbpx
Tillbaka
Fler nyheter

Hej Elin Hallberg tidigare praktikant på Nimo

Hej Elin, student inom strategisk kommunikation som precis avslutat både sin praktikperiod på Nimo och examinerats från studierna på Jönköpings Universitet.   Hur har du upplevt din period på Nimo? – Det har varit otroligt lärorikt och kul men samtidigt intensivt. Det varit speciellt att inte kunna vara på plats i någon större utsträckning men […]

Läs vidare

Välkommen Jimmy Karlsson — ny innesäljare på Nimo

Som innesäljare har jag den dagliga kontakten med våra kunder. Jag tar emot order, hjälper dem vid frågor och gör mitt bästa för att hålla en god relation och hög servicegrad. Jag har även hand om vissa ekonomiska bitar så som fakturering.

Läs vidare

Nimos torkskåp Sensor Dryer 1700 bäst i test

Nimo Sensor Dryer 1700 är bäst. Det visar en ny genomgång från byggvaruhuset Bygghemma.se som jämfört torkskåp i fem olika prisklasser.

Tidigare i år genomförde ett av landets största byggvaruhus Bygghemma.se flera tester för att undersöka vilka produkter i deras utbud som höll högts nivå. I kategorin torkskåp valde juryn att fokusera på pris, design, funktioner, energiförbrukning, ljudnivå samt kapacitet.

Vinnaren: Nimo Sensor Dryer 1700. Bland fem jämförda produkter presterade bland annat torkskåpet bäst baserat på prisvärdhet, låga decibeltal samt sparsam energiåtgång.

I motiveringen skriver bland annat Bygghemma att Sensor Dryer 1700 passar ”den stora familjen” samt ”dig som är ute efter ett robust torkskåp med eco-program”.

Förutom förstaplatsen kammade Nimo dessutom både en delad andraplats med Nimo Eco Dryer 2.0 HP samt fullbordade trippeln med Nimo Easy Dryer 1900 Extreme.

 

 

Bygghemma.se bäst i test torkskåp 2020:

Nimo Easy Sensor Dryer 1700

Delad 2:a. LG S3RERB

Delad 2:a. Nimo Eco Dryer 2.0 HP

Nimo Easy Dryer 1900 Extreme

Cylinda TS 150 2

 

Läs undersökningen här.

Läs mer om Nimos torkskåp.